Andreea Marin va rămâne singură în viitorul apropiat. Fiica vedetei, Violeta Bănică, deja își face planurile pentru viitor. Aceasta intenționează să părăsească România după vârsta majoratului.

Deși este adolescentă în vârstă de doar 14 ani, Violeta Bănică, își face deja planuri pentru viitorul ei. Aceasta este hotărâtă să plece din țară.

La întrebarea „Ce vrei să devii când o să fii mare?”, adolescenta a răspuns:

„Nu sunt sigură, îmi place mult parte de actorie și muzica, dar mai mult actoria. Am fost în tabere și am repetat cu tata, cu fratele meu și mi se pare ceva minunat. Din păcate nu sunt meserii foarte sigure. Eu aș vrea să mă mut în America, așa că m-am gândit și la partea de avocatură, însă nu sunt foarte sigură.”, a spus Violeta Bănică.

Violeta Bănică, matură pentru vârsta ei

Deși are o vârstă fragedă, Violeta Bănică gândește matur și este conștientă că drumul succesului este plin cu tot felul de piedici. Însă aceasta privește totul cu optimism.

„N-ai cum să fii celebru și să ajungi un nume fără să treci prin niște chestii negative care te formează ca persoană. Nu mă sperie, m-ar încânta pentru că am ceva de învățat.”, a spus aceasta.

Ce relație are Andreea Marin cu fiica ei

Nu este un secret faptul că dintr-o femeie precum Andreea Marin și dintr-un bărbat cu fizicul lui Ștefan Bănică, n-ar putea ieși decât o fiică superbă. Vedetele au motive să se mândrească cu fiica lor, care nu ezită să viziteze diferite evenimente din București, alături de mama ei.

Aceasta nu stă nicio secundă cu mâinile în sân și își ajută mama în toate proiectele. Andreea Marin este cel mai mare suporter al fiicei sale și o susține mereu. „Sunt în fiecare zi mândră de Violeta, e sufletul meu.”

Sursa foto: Instagram

Astfel spus, relația mamă-fiică este la fel de frumoasă ca ele două. „Când este ceva important o întreb pe mama.”, a mărturisit Violeta Bănică în cadrul unui interviu PRO TV.

Nu doar mama se mândrește cu fiica, ci și invers! Violeta Bănică este mândră de mama ei, modelul său feminin pentru viitor fiind însuși Andreea Marin.

„Apreciez cel mai mult la mama că e foarte dedicată și că e foarte puternică și vreau să fiu și eu la fel.”, au fost cuvintele de laudă ale Violetei Bănică.

Defectul Andreei Marin

Cu toate acestea, fiica Andreei Marin, nu poate trece peste un defect al mamei sale și anume: intârziatul. „Cel mai mult mă enervează la mama că întărzie tot timpul.”, a spus adolescenta.

Reporterii fiind mirați la auzul unor asemenea cuvinte, Andreea Marin a intervenit și a spus că este punctuală doar în cadrul evenimentelor din afara familiei. „Sunt serioasă în afara familiei. În familie cer înțelegere”., a explicat mama adolescentei.