Andreea Marin s-a căsătorit prima oară la doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, iar cei doi au divorțat la doar trei ani după ce se căsătoriseră în 1995. Se pare că motivul principal al despărțirii a fost infidelitatea soțului.

Deși după divorț, Andreea Marin a devenit una dintre cele mai importante nume din showbiz-ul românesc, ajungând la TVR, acest lucru nu a compensat lipsurile din viața ei personală.

Vedeta a ținut totul doar pentru ea și a vorbit rar despre relațiile pe care le-a avut, dar și despre motivele pentru care s-a despărțit. O persoană apropiată de-a ei însă, a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent.

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin a declarat că cel mai dificil moment din viața vedetei a fost despărțirea de primul ei soț, Cristian Gheorghiță.

Sursa citată declară că Andreea Marin era distrusă la acel moment, iar realizările ei profesionale nu o ajutau cu nimic. A reușit să își revină după despărțire doar pentru că iubea viața, a mai adăugat aceasta.

Divorțul a distrus-o pe Andreea Marin

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro.

De menționat este faptul că Andreea Marin nu a dezvăluit niciodată cauza despărțirii de primul soț. Pe de altă parte, mai multe informații au apărut în spațiul public despre infidelitatea bărbatului. Se pare că prezentatoarea ar fi fost înșelată cu o altă femeie, o colegă de care Cristian Gheorghiță s-ar fi îndrăgostit.

În final însă, zâna și-a revenit și trăiește o poveste de dragoste alături de partenerul său, Adrian Brâncoveanu. Recent, ea a declarat că este fericită, se simte iubită și iubește la rândul ei.

„Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este (n.r. Adrian Brâncoveanu) omul care mă sprijină din spate.(..) Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată”, a dezvăluit Andreea în cadrul unei emisiuni TV.