Celebra cântăreaţă a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme pentru că în ultima vreme aceasta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Artista a ajuns de nerecunoscut.

Marina Voica (85 de ani) și-a îngrijorat fanii la ultimele sale apariții. Recent, la lansarea cărții ei, “Fantezie și umor…”, care a avut loc în biserica Sfânta Parascheva din Câmpina, fanii au observat că este extrem de slabă.

Păreri despre România și Rusia

Într-un interviu, Marina Voica a comparat stilul de viață al românilor și al rușilor, de asemenea, ea a discutat și despre stilul său alimentar.

„În România nu e ca în Rusia. Aici oamenii sar peste micul dejun, beau doar cafea și fumează și gata! Așa făcea și soțul meu, cafea și țigară… și s-a dus!

Eu nu sar niciodată peste micul dejun.  Orice ar fi, mănânc puțin dimineață: un ou, gem, unt, pâine toast. Pun în prăjitorul de pâine întotdeauna câte două felii”, a spus cântăreața.

Regimul și problemele de sănătate

Cântăreața a discutat despre starea de sănătate și a explicat care a fost motivul pentru care a slăbit.

”Sunt la 5 luni după operație, nu uitați! Nu țin regim. Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. Sunt doar 4-5 luni de la operație. Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei, o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate. Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar.

Nu mănânc pâine în afară de două felii. Nu pot, nu mănânc mâncare cu pâine, stric gustul mâncării dacă mai mănânc mâncare cu pâine. Mama mea era disperată că nu mâncam pâine. Dacă e pâinea bună și proaspătă pot mânca o franzelă întreagă! Mama mea nu m-a trimis niciodată după pâine…Acasă fac aproape totul singură! Tocmai ce mi-am schimbat becul de la baie! Eu fac foarte multe chestii singură, în casă, dar nu în bucătărie! Nu știu, în bucătărie sunt antitalent!

Nu știu să fac griș cu lapte, deși sunt moartă după grișul cu lapte! Eu îmi fac singură picturile de acasă, ador să pictez! Cartea mea pe care am lansat-o este o capodoperă, trebuie să o citiți! Altceva nu știu să fac decât să cânt!”, a declarat Marina Voica pentru Ciao.ro.