Într-un interviu acordat la Pro Tv, Anamaria Prodan a declarat că aflat din presă de divorț și că Laurențiu Reghecampf nu ar fi anunțat-o și pe ea că vrea separarea legală. În ceea ce privește informația potrivit căreia amanta lui Reghecampf, Corina Bilcon, ar fi însărcinată în trei luni, impresara susține că nu crede acest lucru.

Mai exact, Anamaria Prodan susține că nu a auzit niciodată numele acesteia, iar în cazul în care se va adeveri într-adevăr că soțul ei are o amantă care este însărcinată, ea va divorța singură. Totodată, aceasta a mai adăugat că alături de Thiess este dispusă și să fie nașă pentru copil.

„Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf vreodată că are o relație cu o domnișoară, cum o cheamă pe asta? Că are un copil care va veni, nu știu, în șapte luni, nouă luni? Ce legătură au actele de divorț cu gravidenia?! Poate sunt prea frumoasă și prea mare, de aia vrea să divorțeze.

Nu știm cine e asta! Uite, dacă asta e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeverește ce scrie presa, că asta e gravidă, păi divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine! Laurențiu este în perioada de pregătire. Nici noi nu am putut să mergem să vorbim cu Laur, că vrea să fie campion. Bebe e supărat că nu l-a văzut când a venit în București. Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Pro TV.

Anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf

De menționat este faptul că reacția Anamariei Prodan vine la câteva zile după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Într-o declarație făcută pentru cancan.ro, antrenorul susținea că trece printr-o perioadă delicată în viața sa și preferă să nu își expună viața personală.

Totodată, el mai declara că pentru a nu lăsa loc de interpretări în presă, confirmă că a depus deja actele de divorț ” la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, pentru cancan.ro, Laurențiu Reghecampf.