Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Speak anunță că a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Este vorba despre ultimul bunic pe care artistul îl avea și despre care spune că a fost ”cel mai puternic dintre toți bunicii mei”.

Se pare că acesta a refuzat să creadă în existența virusului și nu a dorit să se vaccineze, fiind influențat de alte persoane, dar și de informațiile apărute în televiziune, iar în final a pierdut lupta cu virusul ucigaș, lăsând în urmă o familie îndurerată.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut în virus, pentru a asa a văzut el la unu sau altul pe la TV”, a scris Speak pe Facebook.

Totodată, artistul susține că după ce bunicul său a fost infectat cu noul coronavirus nu a vrut niciun ajutor din partea medicilor, refuzând să creadă în virus până când plămânii săi au fost afectați, iar situația s-a agravat.

Bunicul lui Speak nu credea în noul coronavirus

Mai exact, Speak a precizat că bunicul său ar fi ajuns la spital când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate și de abia atunci a acceptat ajutorul medicilor, însă a fost prea târziu.

În acest context, artistul le recomandă tuturor celor care nu cred în virus să se vaccineze și totodată să își vaccineze părinții, dar și bunicii, care sunt mult mai vulnerabili în fața noului coronavirus.

„Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la inceput. Pentru ca nu credea în virus. A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul exista, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 🖤

Te iubesc bunicule! 🖤 P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinati-va parintii si bunicii pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili!”, a mai adăugat artistul.