Apar noi informații cu privire la relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. Se pare că cei doi s-au despărțit, la decizia fostului șef al PSD, asta după ce în presă au apărut o serie de informații că tânăra l-ar fi înșelat cât acesta a fost după gratii.

Irina Tănase, în vizită la un apropiat al lui Dragnea

Totuși, într-un interviu recent pentru Gândul, Irina Tănase spune că totul este doar o făcătură pornită de oameni care au vrut să îi vadă despărțiți pe cei doi.

„Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!”, a transmis Irina Tănase.

Mai mult, aceasta spune că a încercat să își amintească toate discuțiile pe care le-a avut în ultima perioadă cu diferiți bărbați și spune că nu are ce să îi reproșeze pentru că nu i-a greșit cu nimic. Mai mult, a recunoscut că a stat timp de două ore în vila lui Codrin Ștefănescu.

„Am încercat să-mi amintesc exact fiecare discuție, pe care am avut-o cu vreun alt bărbat, fiecare întâlnire. N-am nimic să-mi reproșez, fiindcă știu că nu i-am greșit. În urmă cu trei luni, am primit informații că ar exista imagini care să mă compromită. Dacă există, rog să fie făcute publice!

Dacă m-am întâlnit cu vreun alt bărbat, au fost întâlniri strict inofensive, fără nicio altă conotație. Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore, să ies singură de la el. Ar putea fi interpretată și o asemenea întâlnire. Dar Codrin știe ce am discutat atunci și care a fost sensul acelei vizite”, a explicat Irina Tănase pentru gândul.ro.

Despărțirea de Dragnea, una dureroasă

Mai mult, Irina spune că de o săptămână nu poate să doarmă sau să mănânce din cauza scandalului apărut în presă care a avut repercusiuni grave în relația sa cu Dragnea.

„De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit.

Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul! M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte”, a mai povestit Irina.

De asemenea, aceasta a recunoscut că Dragnea era gelos din fire, motv pentru care și-a îndepărtat foștii prieteni și mi ales bărbații. În acelaști timp a ținut să precizeze că prieteni, nu iubiți. Vorbind despre Paul, cel cu care presa zice că l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD, și acela era doar un bun prieten.

„El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.

Inițial, am crezut că îmi reproșează discuții cu un fost iubit, cel dinaintea relației cu Liviu. Acela este însă căsătorit, are copii și nu am mai vorbit de atunci cu el. Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște.

Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie”, a mai completat Irina Tănase.