Într-un interviu acordat pentru corectnews.ro, Liviu Dragnea a fost întrebat ce părere are despre informațiile din presă referitoare la el și Irina Tănase. În acest context, fostul lider al PSD susține că orice informații ar apărea în presă, el își asumă decizia luată.

“Nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva”

Totodată, Liviu Dragnea a mai adăugat că nu va discuta niciodată viața privată și nu își va „spăla rufele în public” în acest mod, pentru că nu îi stă în caracter. El a subliniat faptul că este un om cu educație și are respect pentru viața privată a altor persoane, adăugând că nu va comenta niciodată relațiile oamenilor din jur.

Liviu Dragnea a mai menționat că nu îl interesează ”serialele” care apar în presa din România și va alege să nu intre într-un astfel de joc care este ”sub demnitatea” sa de bărbat.

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau că să fie mai bine, atât mie cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele. Eu nu îmi discut viață privată și nu îmi spăl rufele în public în modul asta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter.

Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viață privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în sold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele. Din punctul asta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu întru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, preocupat de problemele românilor

Fostul lider al PSD s-a arătat totodată revoltat de faptul că în loc să se discute lucruri importante precum prețul carburantului sau creșterea facturilor la gaze și curent, relația sa este mai importantă.

Liviu Dragnea susține că cel mai important lucru este bunăstarea românilor și nu scandaluri sau fake news-uri care apar în presa tabloidă din România de la o zi la alta.

„În același timp, va repet ce am spus aseară: eu sunt sigur că aceste lucruri nu pun nici pâine pe masă românilor, nici nu le plătesc facturile la curent și gaze, nici nu scad prețul carburantului la pompă. Astăzi, de ziua Constituției, trebuia să vorbim despre halul în care a fost călcată în picioare legea fundamentală a țării de însuși președintele României. Trebuia să vorbim despre valul 5 al pandemiei.

Trebuia să vorbim despre noul val de scumpiri anunțat de la 1 ianuarie: la curent și la carburanți, pentru că guvernul majorează accizele la carburanți. Nu despre ce apare în presă tabloidă, că să mute atenția de la ce se întâmplă cu adevărat în țară. De aceea, eu am să fac ce m-ați văzut făcând și până acum: o să mă ocup, împreună cu Alianța Pentru Patrie, de problemele românilor. Nu de scandaluri, nu de fake-uri, nu de cancan. Eu nu sunt construit așa.”, a precizat Dragnea pentru corectnews.ro.