Liviu Dragnea a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, că viaţa personală a oricărei persoane ar trebui să rămână privată. Fostul lider PSD a făcut mai multe precizări, după ce au apărut informaţii că acesta s-ar fi despărţit de Irina Tănase.

Cu privire la acest subiect, Codrin Ștefănescu a confirmat marți seara că Liviu Dragnea este din nou singur, la doar două luni de la eliberarea din pușcărie.

”Chiar dacă aș ști detalii, nu m-aș băga în viața privată a prietenilor mei. E o decizie pe care a luat-o singur și a publicat-o. A spus-o clar, e o declarație fără echivoc.”, a spus Codrin Ștefănescu, marți seara, la România TV.

„Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Dragnea.

Mesajul transmis de Liviu Dragnea

„Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări: 1. Viaţa personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea şi pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relaţiile şi alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată şi nu o să încep acum. Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ştefănescu. Orice altă «ştire» e o prostie. Înţeleg nevoia de a acoperi ştirile cu adevărat importante din viaţa politică actuală cu „senzaţional” şi cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele şi problemele românilor sunt altele şi ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma ţării.”, a scris Liviu Dragnea, marţi pe Facebook.