Irina Tănase, reacție după despărțirea de Liviu Dragnea

În urma veștii respective, Liviu Dragnea şi-ar fi luat bagajele şi ar fi plecat de acasă. Din acel moment, fostul lider PSD nu a putut fi contactat.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

La scurt timp după declarația respectivă, iubita lui Liviu Dragnea şi-a şters contul de Instagram.

Codrin Ştefănescu a rupt tăcerea

Președintele partidului Alianța Pentru Patrie, Codrin Ştefănescu, a vorbit duminică, 5 decembrie, despre despărţirea prietenului său de femeia care i-a fost aproape atunci când a fost în închisoare. Astfel, acesta a explicat că le-a spus celor doi să mai analizeze situația și să mai vorbească.

„În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine.

Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede.

Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru sursa menționată.