Vestea unei posibile despărţiri dintre Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, şi Irina Tănase a zduduit duminică presa mondenă din România!

Surse apropiate de cei doi ar fi lăsat de înţeles că Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit, iar Codrin Ştefănescu, unul dintre cele mai apropiate persoane de Liviu Dragnea, ar fi şi el implicat în întreaga poveste, probabil drept cel care i-ar fi dezvăluit totul fostului politician.

Codrin Ştefănescu: Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația

În apărarea sa, Codrin Ştefănescu a declarat, duminică, faptul că niciodată nu s-a băgat în relaţia personală a doi oameni, mai ales dacă a fost vorba despre prieteni.

“În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată!

Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă.

Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a explicat Codrin Ştefănescu, potrivit Cancan.ro.

“Nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală”

În plus, Ştefănescu afirmă că nu a auzit până în acest moment că cei doi buni prieteni ai săi, Liviu Dragnea şi Irina Tănase, ar fi rupt relaţia. Şi chiar dacă ar fi ceva neînţelegeri între cei doi, totul trebuie rezolvat de ei, nu de presă sau de alte persoane.

Pe de altă parte, politicianul afirmă că, din câte o cunoaşte pe Irina până acum, ea a luptat din toate puterile pentru Liviu Dragnea şi i-a fost alături şi la bine, şi la greu, lăsând de înţeles că nu crede că ar putea fi vorba de vreo infidelitate între cei doi.

“Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea.

Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect. Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei. Nu voi și nu noi. Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei.

Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva.

Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”, a mai transmis Codrin Ştefănescu.