Denise Rifai a uimit întreaga Românie. Ce întrebare a putut să-i pună lui Codrin Ștefănescu, în ultima sa emisiune de la Kanal D. Fostul lider al PSD a fost invitatul acesteia la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta TV a avut curajul să pună punctul pe i și i-a ridicat acestuia o chestiune incomodă.

Vedeta celor de la Kanal D l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu dacă are probleme cu controlul furiei. Răspunsul venit din partea politicianului a lăsat-o mască pe Denise Rifai. „Îmi sare țandăra când discut cu proștii”, a fost replica fulger oferită de fostul lider al PSD.

Mai exact, Codrin Ștefănescu a explicat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” care sunt lucrurile ce îl scot din sărite. Invitat la Kanal D, Codrin Ștefănescu a spus ce îl enervează cel mai mult.

Denise Rifai a uimit pe toată lumea. Aveți probleme cu controlul furiei?

La întrebarea „ Aveți probleme cu controlul furiei ?”, acesta a dezvăluit că oamenii fără caracter îl fac să reacționeze violent. Mai mult chiar, Codrin Ștefănescu a explicat că el se consideră un om sincer, în comparație cu ceilalți politicieni. În plus, el ar mai avea și calitatea de a fi transparent cu oamenii din jurul lui.

„Nu am nici o problemă, dar îmi sare țandăra când discut cu proști, mincinoși și cu oamenii fără caracter. Când îmi dau seama că lucrurile tind spre nimic, îmi sare țandăra, și de fiecare dată această țandăra le-a făcut bine celor din presă”, a comentat Codrin Ștefănescu.

Acesta a susținut că nu a dat înapoi față de alți politicieni, care azi zic ceva și mâine zic altceva și își ascund și viața privată și adevăratul caracter.

„Eu sunt corect și spun direct, pe înțelesul românilor. Sunt convins că sunt foarte mulți români cărora le place stilul meu, ăsta adevărat.”, a punctat Codrin Ștefănescu.

Cine a răspuns la cele 40 de întrebări ridicate de Denise Rifai

Codrin Ștefănescu este pe scena politică românească de mai bine de 20 de ani, traseul său politic fiind marcat de multe ieșiri din scena publică și reveniri spectaculoase, acesta a făcut parte, de-a lungul timpului, din mai multe partide politice. Și-a construit imaginea unui mare iubitor de artă și figurează pe lista scurtă a colecționarilor celebri din România.

În plan personal, Codrin Ștefănescu este un burlac convins și tatăl a doi copii. În ultimii ani, s-a remarcat ca un susținător fidel al lui Liviu Dragnea, fiind unul dintre puținii membrii PSD care nu s-a dezis de fostul lider al partidului. Publicul îl percepe pe Codrin Ștefănescu ca fiind un politician extrem de vocal, acid, adept al unui limbaj agresiv. În prezent, acesta conduce Alianța Pentru Patrie, un nou partid susținut de Liviu Dragnea, cu care are o prietenie destul de strânsă.