Codrin Ștefănescu este invitatul lui Denise Rifai la celebra sa emisiune, care se va difuza, duminică, la Kanal D. Printre cele “40 de întrebări cu Denise Rifai” se vor afla unele care cu siguranță vor arunca clasa politică în aer.

Duminică, 14 noiembrie, Denise Rifai îl va avea invitat pe Codrin Ștefănescu la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:45, la Kanal D. Personalitate aflată pe scena politică românească de mai bine de 20 de ani, traseul său politic fiind marcat de multe ieșiri din scena publică și reveniri spectaculoase, acesta a făcut parte, de-a lungul timpului, din mai multe partide politice. Și-a construit imaginea unui mare iubitor de artă și figurează pe lista scurtă a colecționarilor celebri din România.

Denise Rifai uimește întreaga Românie. Ce întrebare a putut să pună

În plan personal, Codrin Ștefănescu este un burlac convins și tatăl a doi copii. În ultimii ani, s-a remarcat ca un susținător fidel al lui Liviu Dragnea, unul dintre puținii membrii PSD care nu s-a dezis de fostul lider al partidului. Publicul îl percepe pe Codrin Ștefănescu ca fiind un politician extrem de vocal, acid, adept al unui limbaj agresiv.

“De ce v-a dat Marian Vanghelie afară din PDS?”, “De ce ar trebui să stea în genunchi Marcel Ciolacu?”, “A vrut Corneliu Vadim Tudor să vă arunce pe fereastră?”, “Ați avut de pierdut din cauza limbajului agresiv?”, “Ați dat bani să întrețineti relații intime cu o minoră?”, “Ați aruncat-o în stradă pe mama fiului dumneavoastra ca sa ii aratati cine e seful?”, “Aveți probleme cu controlul furiei?, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Codrin Ștefănescu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:45, la Kanal D!

Cine este invitatul lui Denise Rifai

Codrin Ștefănescu este un apropiat al lui Liviu Dragnea. Este, deci, de așteptat ca aceasta să comenteze, în stilu-i caracteristic, situația explozivă care se petrece chiar acum și în care PSD joacă un rol decisiv. Trebuie subliniat că, în septembrie 2021, Liviu Dragnea a dezvăluit și a anunțat că susține un nou partid politic, numit Alianța Pentru Patrie, în fruntea căruia se află Ștefănescu. Conform fostului președinte PSD, inițierea partidului a fost ideea lui Codrin Ștefănescu.

„Nu ştiu, habar n-am. Nu m-ar interesa foarte mult”, a spus, la un moment dat, Liviu Dragnea, întrebat fiind dacă are de gând să se întoarcă în politică. Afirmația sa provoacă uimire, mai ales că mulți se așteptau să-l vadă pe acesta în linia întâi, mai ales în contextul în care și-a declarat sprijinul pentru noua înfiinţată Alianţă pentru Patrie. Dragnea a ținut însă sublinieze că partidul nu-i aparţine şi că a fost înfiinţat de „patru oameni obişnuiţi”, la iniţiativa lui Codrin Ştefănescu. Partidul pe care îl susține își propune să reia mare parte din obiectivele programului politic și economic pe care l-a implementat PSD, pe vremea guvernelor Grindeanu, Tudose și Dăncilă.