Codrin Ştefănescu vine cu o informație fără precedent. Cel mai apropiat om al lui Liviu Dragnea are o teorie fără precedent referitoare la scandalul momentului în care este implicat premierul Florin Cîțu.

Potrivit acestuia, deși toată lumea vorbește despre Florin Cîțu, miza scandalului este cu totul alta. Mai exact, se pare că președintele Klaus Iohannis ar fi ținta după apariția acestei informații, în contextul în care actualul premier candidează pentru președinția partidului șefului statului.

„Toată lumea vorbește despre Cîțu beat sau drogat la volan. Nimeni nu vorbește despre miza acestui megascandal. Nu Cîțu este ținta. Și am să vă explic de ce. Cîțu este un produs de laborator. Se știe și se vede lucrul acesta. E un băiat cu multe bube, mai mari sau mai mici, cunoscute de cine trebuie. un băiat cu schelete în dulap, folosit, utilizat de stăpâni cu adevărat puternici.

Face parte din acea categorie de oameni îndosariați. Cine plătește oalele sparte? Iohannis plătește. Ținta nu este Cîțu, ținta este Iohannis pentru că Cîțu este omul lui Iohannis. Cîțu candidează pentru președinția partidului lui Iohannis.

Klaus Iohannis este ținta!

Asta nu este o operațiune pe care s-o facă orban cu cei din jurul lui. Ei n-au nici măcar imaginație, n-au informația, n-au puterea de a face astfel de joc. Aici e mâna cuiva din sistem. Din sistem cineva i-a dat șah lui Iohannis”, a spus Codrin Ștefănescu, la România Tv.

Totodată, el a mai adăugat că această teorie vine pe baza experienței politice pe care o deține. El a subliniat faptul că operațiunea nu a fost făcută de ”mântuială”, iar presiunea care a început în spațiul public îl va obliga pe Klaus Iohannis să ia o decizie.

Mai exact, Codrin Ștefănescu susține că șeful statului va pierde premierul, dar și postul de președinte al PNL.

„Eu vă spun o terie în baza experienței pe care o am în politică. Această operațiune nu miroase a lucru de mântuială făcut de echipa adversă din tabără Orban.

Presiunea publică îl va obliga pe Iohannis să ia o decizie. Iohannis va pierde și premierul și postul de președinte al PNL”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

Amintim faptul că în cursul zilei de miercuri, Florin Cîțu a recunoscut că a condus băut în SUA. El menționa atunci că a fost vorba despre o greșeală acum 20 de ani, a plătit o amendă foarte mare, dar a fost surprins de faptul că informația a apărut acum, în plină competiție pentru șefia PNL.