Liviu Dragnea s-ar fi supărat foarte rău, după un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita sa, conform celor scrise de click.ro. Fostul lider PSD nu a mai așteptat niciun fel de explicație și a plecat de acasă, fiind de negăsit în momentul de față. Din acest motiv, familia sa este foarte îngrijorată.

„Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit. Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi pentru sursa menționată.

Cineva nu îi dorea împreună

Deoarece persoana care a intervenit în relația celor doi este foarte apropiată de Liviu Dragnea, acesta pare să se afle cu totul sub influența ei. Astfel, Dragnea nu a mai așteptat să afle și versiunea Irinei și i-a trimis doar un mesaj și a plecat, fără să menționeze unde.

„I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a mai spus persoana respectivă.

Amintim că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună în casa pe care tânăra a cumpărat-o cât timp iubitul ei se afla în închisoare.