Mihai Bendeac nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea. Într-o postare pe pagina de Facebook, Liviu Dragnea le-a transmis românilor că România are nevoie de măsuri cât mai urgente pentru a depăși criza actuală.

El a mai subliniat faptul că a început deja să lucreze la un program de guvernare care prevede inclusiv sprijinirea firmelor românești. Totodată, fostul lider al PSD le-a promis că vor salva România împreună.

„Bună dimineața, patrioți! Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești.

Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație. Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Mihai Bendeac nu a rezistat și i-a transmis un mesaj fostului lider PSD. Actorul a fost extrem de ironic la adresa acestuia, precizând că el este ultima salvare al țării.

Mihai Bendeac, mesaj pentru Liviu Dragnea 

Totodată, acesta susține că Liviu Dragnea este ”cel mai bun și drept și cinstit” om politic din întreaga țară, iar cei care au dus la încarcerarea sa vor plăti pentru aceste lucruri.

La finalul mesajului, Mihai Bendeac a adăugat că îl aplaudă pe Liviu Dragnea și o salută chiar și pe iubita sa, Irina Tănase ”o tânără așa cum ar trebui să fie toate româncele”. El a mai menționat că îl va vota pe Liviu Dragnea pentru cinstea și dreptatea sa și va spune nu hoților, dr și trădătorilor.

Mihai Bendeac i-a transmis fostului lider PSD o serie de ironii.

„Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație!

Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!”, a mai adăugat actorul.

Internauții nu au putut să nu observe mesajul lui Bendeac și au reacționat imediat. „Esti genial Mihai, unii o iau de bună ce ai scris! Iumor!”, „Mareee actor ,ești genial!”, „Crezi că s-a prins?, o ironie bine punctată! Să sperăm că lumea va înțelege doar ” miștoul ” și nu vor lua spusele tale ca și o susținere pentru Liviu Dragnea !!!” au scris ei.