Liviu Dragnea și Irina s-au despărțit? Fostul lider PSD nu s-a mai întors acasă

Situația neașteptată dintre cei doi ar fi apărut din cauza faptului că Irina Tănase ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute, potrivit informațiilor transmise de cancan.ro

Mai mult, Liviu Dragnea i-ar fi dat block pe rețelele sociale și nu s-a mai întors acasă de câteva zile. Conform sursei menționate, Codrin Ștefănescu ar fi implicat la rândul său în acest scandal.

„Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă pentru cancan.

Irina Tănase a fost contactată telefonic

În urma acestor informații, Irina Tănase a fost contactată telefonic de Cancan. În acest context, ea a negat despărțirea de Liviu Dragnea și a spus că fostul lider PSD nu este plecat de acasă.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. (…) Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău”, a spus Irina Tănase.

Totuși, aceasta a spus Liviu Dragnea nu era acasă în momentul în care a fost contactată telefonic de către Cancan.

Amintim că Dragnea a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni. Pe tot parcursul pedepsei săvârșite în penitenciar, Irina Tănase a fost alături de el și a dat dovadă de susținere pentru fostul lider social democrat. Aceasta l-a vizitat des și a cerut de mai multe ori eliberarea lui.

De precizat că Irina Tănase și-a șters contul de Instagram în urma apariției acestei informații.