Liviu Dragnea rupe tăcerea. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul lider al PSD vrea să pună capăt speculațiilor referitoare la despărțirea de Irina Tănase. Totodată, el a precizat că multă lume este mai preocupată de viața sa personală decât de dezastrul în care România se află în prezent.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări”, scrie Liviu Dragnea.

Astfel, fostul lider PSD susține că preferă să îți țină viața privată doar pentru el și nu își va comenta nici relațiile, dar nici alegerile pe care le-a făcut până acum. Totodată, el a adăugat că există schimbări, dar și decizii în viața oricui.

Liviu Dragnea a subliniat faptul că știe foarte bine ce face și de ce, adăugând că mereu ia ”decizi spre mai bine”.

Ce a făcut Liviu Dragnea de Sfântul Nicolae

„1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a adăugat acesta.

Fostul lider al PSD a mai menționat că de Sfântul Nicoale a stat cu copiii săi, iar în cursul zilei de marți a lucrat alături de colegul său Codrin Ștefănescu, fără a face însă referire la Irina Tănase.

„2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a mai scris Dragnea.