Simona Halep dă marea veste! Sportiva a spus când se va căsători: Domnul Năstase m-a dat de gol

La întoarcerea de la turneul US Open, sportiva a fost întrebată de jurnaliști dacă declarațiile făcute de Ilie Năstase sunt adevărate. Aceasta a precizat că fostul marele sportiv a dat-o de gol și că declarațiile acestuia sunt, de fapt, adevărate.

Sportiva a anunțat că se va căsători săptămâna viitoare, pe 15 septembrie.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Ce spune tatăl sportivei

De asemenea, tatăl Simonei Halep a oferit câteva detalii despre cunuia civilă.

“Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Simona Halep a fost învinsă la New York

Simona Halep, numărul 13 WTA, a fost eliminată duminică de la US Open 2021 de marea sa rivală Elina Svitolina. Aceasta a reușit să o învingă în doar două seturi, 6-3, 6-3.

Simona Halep și-a oprit revenirea la turneul de la US Open în optimile de finală după ce a fost învinsă de Elina Svitolina. Aceasta s-a impus cu un dublu 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat doar o oră și 17 minute. Parida a avut loc pe arena Arthur Ashe, al cărei acoperiș retractabil a fost tras, din cauza ploii.

Pentru prezența în optimile de finală, românca va fi recompensată cu 265.000 USD și 240 puncte WTA. Simona Halep (13 WTA) a fost eliminată duminică seara de pe tabloul principal al turneului de tenis de Grand Slam de la Flushing Meadows. Ea a fost învinsă de sportiva ucraineană Elina Svitolina (5 WTA).