Simona Halep se cunună luna aceasta, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare marele eveniment. Cununia civilă va avea loc pe 15 septembrie, iar cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare marele moment.

Chiar dacă cei doi sunt destul de discreți cu viața personală, tenismena a postat ieri, pe Instagram, o imagine în care, foarte zâmbitoare, își sprijină capul pe umărul partenerului de viață.

Fotografia a fost editată în alb și negru pentru a oferi o doză în plus de romantism și ulterior postată la secțiunea story. Apariția inedită a cuplului a strâns multe reacții, dar și comentarii din partea fanilor. Poza a fost făcută într-un restaurant din New York.

”În orice, am disciplină”

Simona Halep si Toni Iuruc traiesc o poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, iar acum sunt de nedespartit, el însoțind-o pe sportiva la aproape toate turneele de tenis din strainatate.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez’, a povestit Simona Halep.

Din păcate, evenimentul Simonei a fost umbrit de ratarea calificării în optimile de finală la US OPEN. Sportiva a fost învinsă de Elina Svitolina.

Ce spune tatăl ei despre nuntă

Acesta se înțelege foarte bien cu viitorul său ginere.

„Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine”, a mai adăugat tatăl jucătoarei de tenis.

Simona și Toni s-au logodit în luna iunie.

„A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte frumos din viața mea”, povestea Simona la momentul respectiv.