Ilie Năstase se amuză pe seama lui Ion Țiriac. „Ambulanța asta este pentru domnul Țiriac?”

În cadrul semifinalelor Winners Open, singurul turneu WTA din România care a ajuns în faza semifinalelor, Mihaela Buzărnescu a luptat cu egipteanca Mayar Sherif.

Totuși, Ilie Năstase a căpătat atenția atunci când a observat o ambulanță în incinta complexului. Fostul campion a profitat de ocazie și s-a amuzat pe seama miliardarului, întrebând dacă „ambulanța asta este pentru domnul Țiriac?”.

Fostul campion a continuat printr-o altă glumă

Mai apoi, fostul campion a continuat printr-o altă glumă, spunând că ar fi venit de săptămâna trecută dacă trebuia să joace.

„Veneam de săptămâna trecută dacă trebuia să joc. Sau trebuia să îmi schimb și sexul să joc la turneul ăsta, nu? Deja era mai greu, dar dacă promite cineva că nu mă doare mi-l schimb imediat! E un lucru bun acest turneu!”, a glumit Năstase, conform informațiilor transmise de prosport.ro

De asemenea, acesta a ținut să laude inițiativa de a organiza un turneu puternic în România, precum  se întâmpla pe vremea când el era în fruntea Federației de Tenis, alături de Ion Țiriac. Astfel, fostul campion a amintit de momentul când a încercat, alături de miliardar, să organizeze turnee de acest fel în toată România, ci nu numai în Cluj.

„Eu am încercat cu Ion Țiriac, când eram la federație, am avut 12 turnee la băieți, 12 la fete. Cred că ne mai trebuiesc turnee de genul ăsta, nu numai la Cluj, în toată țara. Așa, fetele și băieții nu trebuie să se mai ducă prin alte țări să ia puncte”, a mai spus Ilie Năstase, potrivit sursei menționate.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin