Simona Halep și-a vândut casa din Snagov

Hotărâre cu adevărat neașteptată pentru toată lumea luată de Simona Halep. În așteptarea soluționării apelului depus la TAS în legătură cu suspendarea de patru ani primită pentru dopaj, sportiva a decis să părăsească România și să se mute în altă țară.

În toamna acestui an, Halep a pus în vânzare vila sa de lux din Snagov. Proprietatea situată pe malul lacului are o suprafață de 420 de metri pătrați. Este formată dintr-un living cu acces la o piscină, curte privată, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, birou și sală de fitness.

Mai conține două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeți. Toate camerele oferă o priveliște panoramică spre lac.

Acesta este locul în care Simona Halep și Toni Iuruc au organizat petrecerea înaintea nunții. Fostul soț al sportivei a amenajat o cameră specială pentru toate trofeele câștigate în cariera jucătoarei de tenis.

Potrivit site-ului unei agenții imobiliare, Simona Halep a renunțat la casa din Snagov, la puțin timp după divorțul de Toni Iuruc, și a pus-o în vânzare la prețul de 4,2 milioane de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simona.halep.fans)

S-ar fi mutat definitiv la Dubai

Orange Sport scrie că surse informate susțin că sportiva a reuşit deja să vândă imobilul de lux şi a părăsit România. Cu banii primiţi pe casa din Snagov, Simona Halep a cumpărat o proprietate în Dubai, unde s-a mutat definitiv.

Această decizie vine la un an de la precedenta plecare din ţară a sportivei. Imediat după divorţul de Toni Iuruc, Simona Halep a luat decizia de a se muta la Nisa, pe Coasta de Azur, în Franţa. Însă gândurile fostei campioane de la Roland Garros s-au schimbat rapid, iar aceasta s-a întors în România.

Totul până la finalul acestui an, când Halep a cumpărat o vilă de lux în Dubai, unde sportiva s-a şi stabilit deja încă din vara acestui an.

Amintim că Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj. La US Open 2022, aceasta a fost depistată pozitiv pentru Roxadustat. Verdictul a venit abia în septembrie anul acesta. În speranța că va obține o reducere a pedepsei, românca a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Instanța de la Lausanne a anunțat de curând programul audierilor din următoarele luni. Din păcate, cazul româncei nu apare pe această listă până în data de 21 martie 2024.