Simona Halep are parte de vești proaste de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Audierile pentru cazul în care este vizată marea campioană nu figurează pe lista TAS până la data de 21 martie 2024.

Simona Halep va pierde foarte mult timp

În acest fel, prima jumătate a anului viitor este compromisă pentru fostul număr 1 WTA. Totodată, aceasta urmează să piardă și mai mult timp, indiferent de ce va decide Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Lista cu audierile este disponibilă pe site-ul autorității din tenis. Poate fi accesată prin acest link.

„Această listă este publicată doar în scop informativ. În general, audierile CAS nu sunt deschise publicului. Audierile se desfășoară în persoană, prin videoconferință sau într-un format mixt”, arată informațiile publicate de TAS.

Marea campioană din România rămâne optimistă

Amintim că marea campioană din România rămâne optimistă, în ciuda acuzațiilor de dopaj. Aceasta este tot mai activă pe conturile de socializare în ultima vreme. Astfel, a postat din nou o imagine de pe terenul de tenis.

Presa internațională, inclusiv publicația Essentially Sports, a observat că Simona Halep este mai decisă ca niciodată să revină la dragostea ei, tenisul, și asta cât mai repede cu putință.

Publicația transmite că „pentru Simona Halep, tenisul este mai presus de orice. Chiar dacă anul acesta nu a fost atât de grozav pentru ea, a arătat destul de evident dragostea pentru tenis”.

Așa că sportiva se antrenează de zor și a revenit practic într-un program normal de antrenament. În plus, ea a devenit mult mai activă pe conturile de socializare, semn că este hotărâtă să depășească aceste noi provocări.

Halep se antrenează în ultima vreme la CF Tennis Academy din Dubai. De menționat că, potrivit regulilor impuse de Federația Internațională de Tenis, Simona Halep nu are voie, în timp ce este suspendată, să se pregătească în baze sportive omologate.

Într-o postare pe conturile de socializare, Simona Halep a anunțat că a ales să colaboreze cu fizioterapeutul Sabin Topala, team leader al departamentului de fizioterapie din cadrul clinicii de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine.

Sportiva a mai colaborat cu această clinică, mai exact, cu kinetoterapeutul Bogdan Covrig, un profesionist cu care a avut rezultate pozitive în trecut. Covrig, care a lucrat pentru prima dată cu Halep la Rouen, îi luase locul lui Andrei Cristofor.