Simona Halep a decis să își dedice timpul liber altui sport: golful. Românca a fost surprinsă practicând acest sport complex, atrasă de provocările tehnice pe care le implică.

Reputată pentru abilitățile sale remarcabile pe terenul de tenis, Halep a început să își însușească tehnicile jocului de golf. Într-una dintre filmările făcute publice, sportiva a fost văzută ratând o lovitură de golf. S-a întâmplat acest lucru chiar dacă și-a pregătit mișcarea timp de câteva secunde.

Simona Halep, filmată în timp ce rata pe terenul de golf

De altfel, în postarea de pe twitter a Romanian Tenis se face și o remarcă. În dreptul imaginii cu campioana, stă scris faptul că Simona Halep ne-a adus aminte că expertiza într-un sport nu înseamnă neapărat performanță în toate. Conform sursei citate, ea ne împărtășește o lecție cu care probabil mulți dintre noi ne putem identifica.

Campioana, obligată să stea departe de tenis

Simona Halep nu a mai concurat într-un meci oficial începând cu august 2022. Atunci ea a suferit o înfrângere în primul tur al US Open, în fața Dariei Snigur.

În acest moment, ea este departe de terenul de tenis. Jucătoarea este suspendată și nu mai are dreptul de a juca. Simona Halep a declarat constant că este nevinovată în cazul de dopaj de care este acuzată. Ea speră că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va reconsidera. Campioana speră că îi va fi redusă durata suspendării sale.

Campioana se antrenează intens

Deși Tribunalul din Elveția nu a anunțat încă data exactă a procesului, singura informație disponibilă este că acesta ar urma să aibă loc în cursul anului 2024. Această informație a fost făcută publică conform unui comunicat de presă emis de Lausanne.

Cu toate acestea, sportiva se antrenează intens și are un program regulat de pregătire. Mai mult, a devenit mult mai activă pe platformele de socializare. Acest lucru este un semn privind hotărârea sa de a înfrunta și depăși aceste noi provocări.