Simona Gherghe a dat marea lovitură în televiziune chiar în ultima zi din weekendul trecut. Totul s-a întâmplat chiar la ultima emisiune Mireasa a sezonului, cea în care s-a desemnat câştigătoarea acestui sezon. PRO TV şi Kanal D nu au avut nicio şansă la capitolul audienţe.

Simona Gherghe şi-a distrus rivalii

Simona Gherghe şi-a făcut praf rivalii de la Antena 1 şi PRO TV la capitolul audienţe, la nivel naţional. PRO TV a avut în intervalul 15.30 – 19.00 două filme, iar la Kanal D a fost emisiunea Puterea dragostei şi jurnalul de ştiri. În tot acest interval, Antena 1 a fost lider de audienţă, la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Mireasa de la Antena 1, lider de audienţă la nivel naţional

Chiar de la ora 15.30, când a început finala Mireasa, Antena 1 a fost lider de audienţă la nivel naţional. Cele două sloturi de audienţă de pe finalul orei 15.00 au aparţinut celor de la Antena 1 care şi-au depăşit fără probleme rivalii. 4,5 şi 4,7 au fost cifrele de audienţă ale Antenei 1, în timp ce Kanal D a fost pe locul secund, în timp ce PRO TV a fost abia pe locul al treilea.

Şi de la ora 16.00, tot Antena 1 a fost lider de audienţă, fără nicio şansă pentru rivali. Aproape 5 a fost audienţa celor de la Antena 1, la mare distanţă de Kanal D care şi-a împărţit locul secund cu cei de la PRO TV. Şi ora 17.00 a aparţinut tot celor de la Antena 1 care au avut audienţe şi mai bune la nivel naţional.

Chiar pe două dintre sloturi, cei de la Antena 1 au depăşit cifra 5 cu emisiunea Mireasa, la mare distanţă de rivalii de la PRO TV şi Kanal. D. Odată cu finalul şi deznodământul show-ului, cifrele Antenei 1 au fost din ce în ce mai bune. Aceastea au atins aproape 6 rating, fără nicio şansă pentru rivalii PRO TV şi Kanal D care şi-au împărţit locurile 2 şi 3.