„Administrarea Primăriei Capitalei este o chestiune extrem de serioasă, mai ales în condiţiile financiare în care aş prelua-o.

La sfârşitul lui 2019 avea datorii curente de un miliard şi jumătate de lei. acum datoriile ei curente sunt undeva la 2 miliarde şi jumătate de lei, după estimările mele, adică mai mult de jumătate din buget e deja împrumutat.

Are o datorie de un miliard de lei a STB-ului faţă de ANAF, are o datorie de o jumătate de miliard a Termoenergetica către Elcen. Situaţia este critică”, a afirmat Nicuşor Dan la Digi 24.

Va reveni în USR?

Nicușor Dan a fost întrebat dacă va reveni în USR în contextul în care va fi ales primar al Capitalei. Acesta a declarat că a învăţat „să nu spui niciodată niciodată” precizând însă că activitatea sa va fi dedicată administraţiei, nu politicii.

„Dacă voi avea această poziţie (de primar general – n.r)mă voi preocupa 99% din activitatea mea profesională va fi acolo şi activitatea politică e secundară” a afirmat Nicuşor Dan.

Ce realizări promite Nicușor Dan

Fiind unul dintre contracandidații lui Firea, acesta a declarat că din funcția de primar al Capitalei va implementa semaforizarea inteligentă, va face metrou ușor pe infrastructura CFR, va realizate centura Bucureștiului și o va lărgi la patru benzi cu ajutorul Ministerului Transporturilor. Acesta a mai spus că va extinde rețeaua de tramvai.