Cine este Adrian Alexandrov și cu ce se ocupă

De mai bine de cinci ani Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu. Iar rodul acestei iubiri este micuța Eva Maria, care a venit pe lume în anul 2018. Cu toate că au o diferență de vârstă de mare, cei doi par să fie bine ancorați în relație.

Iar asta s-a văzut mai ales de când fostul ministru al Turismului se află în detenție. Dacă Elena Udrea este foarte cunoscută, puțini știu ce știu ce studii are și cu ce se ocupă iubitul Elenei Udrea.

În vârsta de 35 de ani, mai mic cu 13 ani decât Elenea Udrea, este originar din Tulcea. Surpriza sa din CV vine acum. El a urmat studii superioare în Anglia, la London Academy of Media Film and TV Presenter.

Trebuie spus că mai este undetaliu mai puțin știut despre Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea a avut o perioadă în care a activat ca model, defilând pe podiumuri pentru nimeni altul decât celebrul Cătălin Botezatu.

Cu toate acestea, cariera sa a luat o altă turnură ulterior, când s-a angajat ca însoțitor de zbor, deși nu pentru o perioadă prea lungă.

După ce a renunțat la meseria de însoțitor de zbor, Adrian Alexandrov s-a reorientat. El a intrat în domeniul imobiliarelor în 2017.

Diferența de vârstă nu le afectează relația

Recent, el a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și partenera sa de viață, Elena Udrea. La momentul respectiv, el a declarat că există o diferență de 10-11 ani între ei.

Cu toate acestea, în realitate, diferența de vârstă este de 13 ani, însă acest aspect nu îi afectează în niciun fel.

Adrian Alexandrov consideră că are multe de învățat de la partenera sa, datorită experienței bogate pe care aceasta o are în viață.

„Vârsta nu reprezintă un obstacol pentru cei care nu se lasă influențați de părerea altora. Și își trăiesc viața conform propriilor alegeri. Diferența de vârstă dintre noi este de doar 10-11 ani. Mă consider un om matur care poate învăța multe de la o femeie ca Elena, datorită experienței vaste de viață pe care o are. Ne susținem reciproc,” a mărturisit Adrian Alexandrov.