Cum și-a sărbătorit fiica Elenei Udrea ziua de naștere?

Elena Udrea, sfâșiată de durere! Într-o zi specială ca cea de azi, ea este singură în spatele gratiilor, departe de familia ei. Fiica ei, Eva, a împlinit azi, 20 septembrie 2023, cinci ani.

Deși își dorea să își strângă mama în brațe într-o asemenea zi, ea l-a avut alături doar pe Adrian Alexandrov, partenerul de viață al mamei sale.

De când Elena Udrea este în spatele gratiilor, Adrian Alexandrov este și tată și mamă pentru micuță. El a încercat să o facă pe fetiță să nu simtă lipsa mamei sale fix de ziua ei.

I-a cumpărat un tort roz, plin de flori, fluturi, un curcubeu și un mare unicorn alb cu coană roz pentru a o înveseli. Chiar dacă au stat acasă, cei doi s-au aranjat. Eva a făcut părut ondulat, a purtat un tricou cu Mini Mouse și o fustiță roz.

fiica Elenei Udrea împlinește 5 ani
SURSA FOTO: Instagram

Elena Udrea, mesaj din spatele gratiilor pentru fiica ei

Elena Udrea i-a transmis un mesaj fiicei sale, din închisoare. Fostul ministru al Turismului a scris pe pagina sa de socializare că „nu există destule cuvinte și nici destul timp” ca să-și ceară iertate că nu este alături de ea. Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu Eva Maria.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetita mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Postarea ei a strâns în doar câteva ore peste 10.000 de aprecieri și peste 4.000 de comentarii, printre care: „LA MULTI ANI,FRUMOSI SI SANATOSI!” / „La mulți ani binecuvântați!” / „La mulți ani frumoși fetiță draga. Dumnezeu sa-ti bucure mereu sufletul.” / „La multi ani, frumoși și fericiti ingeraș frumos și scump!!!” / „La multi ani binecuvântați cu multe bucurii și multă sănătate, să vă ajute Dumnezeu să vă reuniți cât mai curând, Doamne ajută”