Așadar, Elena Udrea i-a transmis un mesaj fiicei sale, din închisoare. Amintim că aceasta a împlinit vârsta de 5 ani. Fostul ministru a scris pe pagina sa de socializare că „nu există destule cuvinte și nici destul timp” ca să-și ceară iertate că nu este alături de ea.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu Eva Maria. Totodată, internauții au reacționat imediat, cu mii de like-uri și comentarii.

Elena Udrea i-a transmis un mesaj special fiicei sale

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetita mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

ANAF a scos la vânzare un teren de 5.000 de metri pătrați care aparține fostului ministru

În altă ordine de idei, amintim că ANAF continuă executarea Elenei Udrea! Instituția a scos la vânzare un teren de 5.000 de metri pătrați situat în București, aparținând fostului ministru al Turismului. Terenul se află în zona lacului Străulești, similar cu alte loturi mai mici de teren.

Fiscul a încercat să vândă și loturile mai mici de teren, prima tentativă fiind anunțată în octombrie 2022 de Profit.ro. Acestea au avut un preț inițial de pornire de aproape 800.000 de euro (cu TVA). Terenul de 5.000 de metri pătrați este însă evaluat la aproape 2 milioane de euro (9 milioane de lei, inclusiv TVA). Această sumă ar fi suficientă pentru a acoperi prejudiciul ce trebuie recuperat.

Potrivit calculelor ANAF, prejudiciul total de recuperat de către stat ar fi de peste 9 milioane lei.

Recent, instituția a scos la vânzare un teren intravilan agricol în suprafață de 5.000 de metri, situat în București, sector 1, strada Aeroportului. Prețul de pornire a fost stabilit la 7,612 milioane lei fără TVA (9,06 milioane lei cu TVA).