Sebastian Burduja e pregătit pentru competiția electorală

Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a surprins astăzi când a venit să-și depună candidatura pe o motocicletă. Burduja a făcut o glumă, afirmând că a ales această modalitate de transport pentru a evita întârzierile cauzate de traficul intens din București.

„Am venit pe motocicletă pentru că este o plăcere, eu așa sunt, în plus, nu știi niciodată cum este în București cu traficul”, a spus Burduja într-o declarație la România TV.

Cu toate că a fost doar o glumă, aceasta reflectă și realitatea privind problemele de trafic din Capitală, care devin din ce în ce mai pronunțate.

Sebastian Burduja a subliniat că se simte pregătit să intre în această competiție electorală, enumerând trei motive care, în opinia sa, îl recomandă ca fiind cel mai potrivit candidat pentru funcția de primar: un plan urbanistic bine definit, experiență anterioară în dezvoltare urbană și livrarea de rezultate tangibile în proiectele pe care le-a coordonat.

„Eu ăsta sunt, dacă le plac Nicușor, Firea, știu ce să voteze, dacă vor schimbare, eu ăsta sunt. Ceea ce mă diferențiază de ceilalți este că eu nu am fost și nu sunt primar în București, eu pot să spun ce am lăsat în urma mea”, a adăugat Burduja, subliniind că aduce o viziune proaspătă și o abordare nouă la conducerea orașului.

În ceea ce privește dezbaterea electorală, Burduja a lansat săgeți la adresa actualului edil, Nicușor Dan, afirmând că acesta va refuza, cel mai probabil, să participe.

Sebastian Burduja
SURSA FOTO: Facebook, Sebastian Burduja

„Usturoi, matematică, e circ. Foarte probabil Nicușor Dan va refuza dezbaterea electorală pe care i-am solicitat-o, probabil o să o fac alături de un scaun gol”, a spus candidatul PNL.

Ionuț Stroe și-a declarat susținerea deplină pentru Burduja

Tot sâmbătă, președintele PNL Sector 4, Ionuț Stroe, și-a declarat susținerea deplină pentru candidatul liberal la Primăria Capitalei. Acesta a evidențiat planurile lui Sebastian Burduja pentru un București modern și sigur, promițând că organizația pe care o conduce se va mobiliza exemplar pentru a-l sprijini în această competiție electorală.

Pe lângă promisiunea de a crea un București sigur, conectat, digitalizat și verde, Stroe a subliniat și determinarea lui Burduja de a aborda probleme precum traficul și siguranța copiilor în școli. De asemenea, Stroe a evidențiat caracterul autentic al candidatului și a subliniat că acesta este sprijinit de o echipă dedicată și plină de energie.