Veste extrem de bună pentru microbiști înaintea EURO 2020. Aceștia vor avea parte de zboruri speciale pe timpul turneului final.

Schimbări importante înainte de Euro 2020!

Compania aeriană Wizz Air lansează zboruri speciale dedicate pasionaţilor de sport dornici să-şi susţină echipele naţionale de fotbal în timpul meciurilor din grupa C a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, care vor avea loc la Bucureşti, anul viitor, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, 26 de zboruri le vor oferi fanilor din Austria, Macedonia de Nord şi Ucraina posibilitatea să urmărească meciurile care sunt programate pe 13, 17 şi 21 iunie. Biletele pot fi deja rezervate online pe wizzair.com sau pe aplicaţia mobilă a companiei aeriene.

Potrivit sursei citate, Wizz Air le asigură fanilor din Austria şi Macedonia de Nord posibilitatea de a călători în siguranţă şi la preţuri accesibile „pentru a-şi vedea echipele naţionale în acţiune”.

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai ecologică din Europa şi operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.