Cu toate că au divorțat, cearta dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare că nu se mai sfârșește. După ce Bianca a mărturisit că ar fi fost agresată de Bodi, bărbatul vine cu dezvăluiri incendiare despre frumoasa vedetă.

Alex Bodi a declarat pentru cancan.ro că Bianca exagerează și că lucrurile nu sunt așa cum le-a povestit ea.

Bianca nu a vrut divorțul

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie.

Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni.

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi clarifică situația

Pe de altă parte, Alex Bodi a negat ca și-ar fi tăiat venele. În schimb, acesta o acuză pe Bianca că ar recurge la astfel de amenințări și la șantaj emoțional pentru a-l determina să se întoarcă la ea.

„Eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii”, a mai spus Bodi.

Reacția lui Bodi vine ca un răspuns la declarațiile făcute de Bianca, cu o zi înainte. Conform sursei citate „Bianca Drăgușanu susține că fostul soț încearcă să-i creeze o imagine negativă în spațiul public”. „Și, mai mult de atât, să mascheze cumva faptul că ar fi fost „certat cu legea” în 2014, atunci când s-ar fi ales cu un dosar penal pentru trafic de substanțe interzise

Bodi consumă…de 3 ori pe zi

În plus, Bianca spune și de ce are Bodi comportamentul atât de agresiv.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile. Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, mai arată sursa citată.