Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a venit cu noi informații în legătură cu motivul pentru care căsnicia celor doi nu a mers. Bodi este de părere că starea psihică a Biancăi Drăgușanu a fost unul dintre factorii care au dus spre divorț.

Ce spune Alex Bodi

„Ea în noaptea aceea țipa și urla că are un cuțit și vrea să se omoare, am patru persoane care erau la ea acasă și pot să declare. A luat pastile, ea în nebunia ei mi-a spus că a luat patru. Am luat-o de pe jos, am chemat pe cineva să mă ajute. Nu am filmat-o să o am la mână, eu dacă nu aveam dovezile eram omul negru.

Eu la cinci dimineața am chemat un prieten care avea cheia ei de rezervă, pentru că am simțit că ceva nu e ok. Tu nu eștii o femeie cu psihic puternic și ai recurs la gesturi nedemne de o mamă. L-am pus să filmeze ca să nu creadă lumea că aș fi bătut-o și de aia i s-a făcut rău.

Partenerul meu are video-uri și conversații. Îi spun (n.r. – Biancăi Drăgușanu) să se gândească la ce a făcut în Singapore la etajul 40.  Să-și aducă aminte, să știe că nu e o femeie sigură, independentă”, a declarat Bodi, citat de wowbiz.ro

Fostul soț a criticat-o dur

„O femeie independentă e pe picioarele ei. Ea pozează în „boss woman”. Boss nu are rate la bancă. Nu râde de alții! În viziunea ei orice personaj din România are câte un defect, dar ea ce face? Ce exemplu e ea, ca să nu zic pentru fetiță, pentru restul? Ar trebui să fie umilă, să fie modestă, că nu e ceva ieșit din comun. Trebuie să ne aducem aminte, dacă nu erau anumite operații, dacă ne întoarcem în trecut, cum poate să modeleze un fizic. Ea e exemplul cel mai bun pentru chestia asta. De ce trebuie să râdă de alții? Ce are ea deosebit?”, a spus Alex Bodi în cadrul unei emisiuni de televiziune, criticând-o dur pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.