Andreea Bălan și George Burcea au avut o ceartă aprinsă marți, 4 ianuarie, după o scurtă convorbire telefonică.

Conform spuselor lui George Burcea, acesta are dovezi clare care demonstrează că el a căutat-o pe Andreea Bălan pentru a-și vedea copiii, însă nimeni nu i-a mai răspuns la telefon. Însă, Andreea Bălan se apără și susține ferm că tatăl copiiilor nu respectă programul de vizite și nu se implică suficient în creșterea și educarea lor.

Andreea Bălan a înjurat-o pe Viviana Sposub

Conform afirmațiilor lui George Burcea, după ce a încercat să-și contacteze fiicele zile la rând, mama Andreei Bălan (singurul membru din familia artistei cu care acesta păstrează legătura) i-a răspuns la telefon.

La scurt timp după ce actorul a început să vorbească cu fiica cea mică, Clara l-ar fi întrebat de Viviana Sposub, unde este și dacă poate să i-o arate dacă este cu ea. În acel moment, actuala parteneră a lui George Burcea a vorbit câteva secunde cu fetița la telefon, apoi Andreea Bălan a intervenit furioasă.

Se pare că mama copiilor ar fi fost extrem de nervoasă și ar fi început să o injure pe Viviana Sposub, apoi a închis telefonul.

Andreea Bălan nu-l lasă pe George Burcea să-și vadă fiicele

Apoi George Burcea ar fi avut o ceartă aprinsă cu fosta sa soție, susținând că nu este lăsat să-și vadă fiicele.

„Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urate atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei. (…) Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe?

Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? (…) Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc”, a declarat George Burcea pentru click.ro.

Andreea Bălan: „Nu am înjurat pe nimeni, minte cu nerușinare”

La aceste acuzații dure, Andreea Bălan nu a discutat direct cu jurnaliștii, însă Click! a obținut conversația privată dintre ea și o prietenă pe acest subiect.

„1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

2. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

3. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. (…)

Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut”, i-ar fi spus artista unei prietene, conform click.ro.