George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de aproape un an de zile. Deși recent s-a zvonit că cei doi nu mai formează un cuplu și s-au despărțit, în realitate, cuplul este mai fericit ca niciodată.

Acest lucru a fost confirmat chiar de George Burcea care are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale pe care vrea să o ceară și în căsătorie. În cadrul unor declarații la Antena Stars, acesta susține că Viviana Sposub este un om ”bun și drag” care îi este constant alături și în iubește.

Totodată, el a mai subliniat faptul că de când este în această relație este mai fericit ca niciodată și a ajuns să facă tot ceea ce a visat. George Burcea a mai precizat că deși a trecut prin nenumărate greutăți în ultimii ani, în acest moment nu mai contează nimic pentru el.

„Am un om foarte bun și drag lângă mine, pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am multe planuri pe viitor. Eu consider că George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer nu contează cum eram acum 4,5, 9, 10, 15 ani, contează că indiferent de timp și greutăți n-am renunțat”, a spus George Burcea la Antena Stars.

Când îi va da George Burcea inelul

În ceea ce privește relația cu Viviana Sposub, acesta susține că iubita l-a susținut în toate proiectele de când sunt împreună. În acest context, George Burcea susține că următorul pas este cumpărarea inelului pe care îl va lua în momentul în care va afla ce măsură poartă iubita sa, fără ca ea să își dea seama.

„Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an încoace de când suntem împreună. Nu suntem 10, 20, 90% unul lângă celălalt, ci suntem 101% atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg (…) O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a mai spus George Burcea.