George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cei doi sunt îndrăgostiți, se iubesc mai mult ca niciodată, iar în curând aceștia și-ar putea uni destinele.

Actorul a oferit primele declarații despre logodnă și a spus când va avea loc cererea în căsătorie. Se pare că George Burcea încă nu și-a făcut curajul de a o cere, precizând că mai așteaptă puțin.

Pentru a răspunde tuturor fanilor care au dorit să afle informații în acest sens, în cadrul unei emisiuni televizate, actorul a declarat că își dorește într-adevăr să o ceară de soție pe Viviana Sposub, însă nu se simte momentan pregătit pentru acest pas.

Totodată, el a mai precizat că atunci când se va întâmpla, momentul va fi unul intim, însă totuși va fi anunțat.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm.”, a spus George Burcea în cadrul unei emisiuni TV.

De menționat este faptul că Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi despărțit cu puțin timp în urmă. Mai exact, cei doi au fost certați o perioadă de timp, iar atunci fanii cuplului au fost îngrijorați că ar fi o despărțire definitivă.

Viviana Sposub și George Burcea au fost certați

Pentru a lămuri situația de atunci, o sursă din anturajul celor doi a explicat care a fost, de fapt, motivul de supărare dintre Viviana și George. Potrivit sursei citate,  George Burea ar fi mers la o petrecere între băieți și s-a întins mai multe ore, astfel că pe tânără a deranjat-o foarte tare acest aspect, așa că a refuzat chiar să-i mai răspundă și la mesaje pe rețelele de socializare.

Totodată, aceata a șters și imaginile pe care le avea cu actor pe paginile de social media.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit.”, a dezvăluit recent un apropiat al cuplului pentru Playtech.ro.