Andreea Bălan a cedat psihic. Momentul care a consumat-o teribil pe celebra cântăreață s-a petrecut în acest weekend. Protagoniști au fost nimeni alții decât fostul soț, George Burcea, și cumnata vedetei, Sonia Argint. Cea din urmă este sora lui Tiberiu Argint, viitorul soț al Andreei Bălan.

Evenimentul care i-a stricat buna dispoziție a vedetei s-a petrecut sâmbătă, 4 septembrie. Acesta a fost momentul în care George Burcea a alergat cinci kilometri la maratonul „Run in Bucharest”. El a dorit să facă acest lucru pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru persoanele care suferă de boli incurabile în stadii terminale, copii și adulți.

Totul s-a petrecut cu bine, însă la final s-ar fi petrecut un episod care nu ar fi fost pe placul Andreei Bălan. Mai exact, la finalul cursei, fostul soț al Andreei Bălan a fost solicitat pentru un interviu realizat de Sonia Argint și un alt coleg de-ai ei. Acesta i-a pus mai multe întrebări actorului, iar jurnaliștii de la cancan au observat că între cei doi a existat o chimie foarte bună. În timpul interviului, fotografii aflați la maraton s-au ocupat ca pozele în care George Burcea apare alături de Sonia Argint să fie publicate pe paginile de socializare.

Sonia Argint ar fi intervenit rapid

Supriză maximă însă. Jurnaliștii au susținut că la nici jumătate de oră de la publicare, fotografiile au dispărut ca prin minune. Surse citate de cancan au indicat intervenția promptă a Andreei Bălan. Potrivit acestora, Sonia Argint ar fi intervenit rapid, asta după ce Andreea Bălan i-ar fi „ordonat” să șteargă fotografiile respective. Potrivit surselor citate, după incident, actorul le-ar fi spus unor prieteni despre „manevra” pe care fosta soție ar fi pus-o la cale.

Andreea Bălan și George Burcea s-a căsătorit în 2019, însă ulterior au anunțat că divorțează. Ulterior, George Burcea a cunoscut-o la emisiunea „Ferma”, pe Viviana Sposub, de care s-a îndrăgostit și alături de care trăiește o poveste de iubire.