Andreea Bălan, dată de gol? George Burcea a răbufnit

George Burcea i-a spus prietenei respective că Andreea Bălan îi trimitea mesaje lui Keo, cerându-i să se împace cu ea, chiar dacă era căsătorită cu Burcea.

„De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – «Ieși afară din casa mea», iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil?

De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?”, a povestit prietena lui George Burcea pentru cancan.ro

Spune că s-a săturat să o vadă pe Andreea Bălan cum se victimizează

De asemenea, Andreea Bălan i-a interzis lui George Burcea să-i prezinte o eventuală iubită fetelor în următorii patru ani, chiar dacă aceasta era cu Tiberiu Argint în luna mai, potrivit sursei menționate.

„De ce nu spune că l-a evacuat pe Săndel din apartamentul din Ploiești, ea a vândut apartamentul, iar Săndel stă acum într-o garsonieră? De ce nu spune că își ia la rost mama atunci când aceasta nu știe să facă anumite lucruri în casă? De ce nu spune că are două bone, mama și George, care vine mereu, iar ea vine doar când fetele sunt îmbăiate și gata de somn și atunci stă tot pe telefon? Pentru că e «cool» să fii victimă?

Andreea i-a dat interzis lui George să-i prezinte o eventuală iubită fetelor în următorii patru ani, dar ea în mai era cu Tiberiu Argint, deși se despărțise de George în februarie/martie, iar Tiberiu era în casa Andreei Bălan din martie, pentru că acesta venea constant la chiriașa Andreei”, completează apropiata lui Burcea,

Sursă foto: Facebook Andreea Bălan