Andreea Bălan a îngropat securea războilui. Ce spune acum despre George Burcea: Eram în etape diferite

Pentru episodul 6 al podcast-ului pe care îl are, Cătălin Măruță a decis să o invite pe Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. Aceasta a acceptat cu bucurie invitația, iar cei doi au stat de vorbă aproape două ore.

Discuția nu a exclus perioada copilăriei și adolescenței, atunci când Andreea Bălan făcea parte din formația Andre, împreună cu Andreea Antonescu. Ulterior, s-a ajuns și la întâmplări recente precum relația pe care a avut-o cu George Burcea, dar și divorțul de el.

”L-am iertat”

A trecut un an de când cei doi nu mai formează un cuplu, aceștia spunându-și adio după patru ani de relație și patru luni de căsnicie. Îndrăgita artistă spune că l-a iertat pe fostul soț pentru ceea ce s-a întâmplat, subliniind că a realizat că despărțirea s-a produs pentru că ei erau în etape diferite în viață.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.”, spune Andreea Bălan.

Deși despărțirile sunt grele, mai ales când ai și copii, artista spune că nu regretă nimic din relație, nici pe el, pentru că datorită lui are ”două fetițe minunate”.

”Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.”, mai spune artista.

”Încet, va înțelege”

Andreea Bălan a mai spus că, atunci când divorțezi, trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Ea a mai spus că fetițele sale vor înțelege mai încolo motivul pentru care tatăl lor nu mai locuiește în aceeași casă cu ele. Artista a mai spus că fiica ei cea mare încă speră că, într-o zi, toți patru vor merge, din nou, într-o vacanță.

”Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a spus artista în cadrul podcast-ului.

Sursă foto: Facebook, Andreea Bălan