Fanii actorului George Burcea au avut parte de o surpriză uriaşă. Iubitul Vivianei Sposub şi-a luat inima în dinţi şi a apelat la medic pentru a-şi rezolva o problemă, iar apoi le-a arătat rezultatul tuturor fanilor de pe Instagram.

Fanii au rămas nedumeriţi: Ai dinţi frumoşi, de ce ţi-ai pus aparat dentar?

Mai exact, George şi-a pus un aparat de corectare a danturii la o clinică medicală, iar apoi a postat o fotografie pe contul său de socializare, alături de mesajul “Let it be”.

Actorul a răspuns întrebării unui fan şi a confirmat că trebuie să poarte aparatul dentar cel puţin un an de zile.

Fotografia postată de George Burcea a adunat imediat zeci de like-uri şi comentarii din partea internauţilor: “Am avut şi eu, timp de 2 ani şi după ce l-am dat jos, îmi lipsea aşa mult încât am vrut să mă duc să îl mai pun odată, câ despre elesticile cred că am avut pe toate culorile”, “Auch!”, “Dar ai dinți frumosi, pentru ce?”

Sursa foto: Instagram

George şi Viviana, la mici în Obor

Recent, Viviana Sposub l-a scos pe George Burcea la o plimbare în zona Obor din Bucureşti, acolo unde ea a locuit în primul an de facultate.

“Am plecat într-o mică aventură! Cu ocazia asta i-am dezvăluit lui George cum a arătat primul an de facultate, atunci când locuiam în zona Obor”, a scris pe Instagram fosta asistentă de la “Vorbeşte lumea”.

Cei doi au făcut o oprire și pentru o porție din celebrii mici din Obor. Au stat la masă în mijlocul pieței, ca doi oameni normali și înfometați.

Au mâncat mici cu muștar și au băut bere. Bineînțeles, desertul nu avea cum să lipsească de la masă, așa că îndrăgostiții și-au cumpărat un colac secuiesc.

Viviana şi George au imortalizat momentul și au împărtășit totul cu fanii, pe conturile lor de socializare.