Andreea Bălan dă cărțile pe față! Va avea loc nunta cu Tiberiu Argint? Nu mai există goluri în interior

Andreea Bălan a fost invitată recent într-o emisiune, unde a vorbit despre relația ei cu Tiberiu Argint și a oferit fanilor un răspuns, chiar dacă nu era cel pe care îl doreau. Conform celor spuse de către ea, o nuntă nu este încă posibilă deoarece divorțul de George Burcea nu s-a încheiat.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile.

Am zis că mă văd căsătorită.  Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a declarat Andreea Bălan.

Fanii Andreei Bălan au fost uimiți!

În vârstă de 36 de ani, artista a avut curajul să se urce pe un cântar pentru a arăta fanilor dacă a luat în greutate sau a mai slăbit. Momentul a fost filmat și apoi postat pe contul de Instagram.

„Am primit acest cântar, hai, Ella. 17”, a spus vedeta pe filmarea publicată pe Instagram Stories. Apoi s-a urcat ea pe cântar: „Acum eu… 49. Ca de obicei!”. Ulterior, artista a chemat-o și pe fiica cea mică și, spre surprinderea ei, Clara cântărește mai puțin de 15 kilograme.