Andreea Bălan poate fi considerată una dintre vedetele fit ale României. Se pare că aceasta este foarte atentă la alimentația sa și face cât mai multă mișcare zilnică, cu toate că nu mai are pentru moment concerte la care să participe. Totuși, aceasta lucrează în continuare la coregrafii alături de Petrișor Ruge și trupa sa de dansatori. Zilele aceastea, artista a dezvăluit ce greutate are la cei 1,65 m pe care îi deține în înălțime.

 Ce greutate are de fapt Andreea Bălan

Andreea Bălan a dezvăluit recent câte kilograme la 1,65 m înălțime. În vârstă de 36 de ani, artista a avut curajul să se urce pe un cântar pentru a arăta fanilor dacă a luat în greutate sau a mai slăbit. Momentul a fost filmat și apoi postat pe contul de Instagram. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” nu a fost singura care s-a cântărit, întreg procesul fiind realizat și de Clara și Ella, fiicele sale, scrie cancan.ro.

“Am primit acest cântar, hai, Ella. 17”, a spus vedeta pe filmarea publicată pe Instagram Stories. Apoi s-a urcat ea pe cântar: “Acum eu… 49. Ca de obicei!”. Ulterior, artista a chemat-o și pe fiica cea mică și, spre surprinderea ei, Clara cântărește mai puțin de 15 kilograme.

Ce reguli alimentare urmărește Andreea Bălan

“Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, spunea Andreea Bălan într-un interviu pentru Libertatea.

Andreea Bălan pare să fi trecut peste perioadele dificile, de după nașterea fetiței cele mici. Atunci, i-a fost alături fostul soț, George Burcea. Cei doi s-au despărțit la începutul lui 2020, după un scandal imens. În prezent, actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, fostă prezentatoare la Pro TV, iar Andreea Bălan a început o relație cu Tiberiu Argint în vara anului trecut.