Cea mai nouă concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” este Viviana Sposub.

Viviana Sposub şi George Burcea, moment incendiar pe micile ecrane!

Ea s-a alăturat show-ul de la Kanal D după ce Olga Verbițchi a fost descalificată, în urma încălcărilor regulamentului emisiunii.

Viviana Sposub şi George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, au ţinut să demonstreze tuturor că iubirea lor nu a fost niciodată mai puternică, punând astfel capăt unor zvonuri privind o eventuală despărţire.

În cadrul galei pentru mirese “Bravo, ai stil!” de sâmbătă seara, Viviana şi George au surprins pe toată lumea cu un sărut pasional.

Ei au interpretat pe scenă rolul mirilor îndrăgostiți până peste cap, iar, la finalul momentului romantic, s-au sărutat pasional, sub privirile uluite ale celor prezenţi în platou. Totul a continuat cu declarații siropoase, însă inelul a întârziat să apară.

“Mai așteptăm puțin”, a spus Viviana, care l-a somat pe George să-i spună că o iubește în fața lumii întregi, relatează Click.ro.

“Măi copii, m-ați emoționat până la lacrimi! Şi acum îmi vine să plâng. Sunteţi minunaţi!”, a reacţionat Ilinca Vandici.

Sursă foto: Kanal D

George Burcea ştie de ce atât de multe persoane dau cu “hate” relaţiei lor

Declaraţia lui George Burcea nu s-a lăsat prea mult aşteptată. După concurs, pe o reţea de socializare, acesta i-a transmis Vivianei: “Te iubesc de mor, iar toți cei care au dat sau vor da cu magicul și mega folositul «hate» nu sunt decât acele persoane care-și doresc tot ce noi avem. Și știi de ce? Pentru că ei sunt conștienți că niciodată nu vor putea avea așa ceva.”

Cei doi îndrăgostiţi nu par să se dea în lături din a se săruta cu foc în faţa tuturor. Sâmbătă, înaintea difuzării emisiunii de pe Kanal D, Viviana Sposub a postat o filmare pe pagina sa de Instagram, în care se sărută pasional cu iubitul său.

“În noaptea aceasta e despre iubire… Fiți cu ochii pe gala Bravo, ai stil!”, a scris Viviana în dreptul postării, iar George i-a răspuns imediat “Te iubesc. Te ador♥️♥️♥️♥️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Sursa foto: Instagram