Mihaela Rădulescu i-a uimit pe toți! Cum a fost surprinsă vedeta alături de iubitul ei (FOTO)

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online a Mihaelei Rădulescu au fost surprinși atunci când vedeta a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram. Printre acestea se află și o fotografie când diva de la Monaco își sărută partenerul de viață, pe Felix Baumgartner , în văzul tuturor.

Chiar înainte de a-l săruta, vedeta a spus că ea este cea care se ocupă de sărutat în fiecare aventură la înălțime, în timp ce iubitul ei este cel care se ocupă de zburat.

„Acum este sărutul și zburatul. Tu poți să zbori, eu pot să sărut”, i-a spus Mihaela Rădulescu partenerului ei, chiar înainte să-l sărute.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu se căsătorește

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o adevărată poveste de dragoste de aproximativ șase ani. De-a lungul timpului, presa a tot scris despre o posibilă despărțire între cei doi, însă aceștia își vedeau mai departe de povestea lor.

Diva de la Monaco a povestit recent care este motivul pentru care preferă să nu se căsătorească cu celebrul parașutist în vârstă de 52 de ani.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV.

Sursa foto: Instagram