Mihaela Rădulescu, dezvăluire șocantă despre relația cu Felix Baumgartner. ”E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească”, își caracterizează ea relația cu acesta.

Prin urmare, vedeta de televiziune spune că nu vrea să își facă planuri pe care să nu și le poată îndeplini.

Mihaela Rădulescu, dezvăluire șocantă. Nu își face planuri de măritiș

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătoreşte cu Felix Baumgartner, austriacul cu care are o relație din 2014.

„Diva de la Monaco” a declarat că relația merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș.

Vedeta aruncă bomba după 6 ani de relaţie! Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că s-ar fi despărțit, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și își trăiesc iubirea.

Când vine însă vorba de căsătorie, Mihaela Rădulescu a precizat că nu mai este dispusă să facă așa ușor acest pas.

Ea a fost întrebată dacă a fost înşelată sau dacă a înşelat, în condiţiile în care, din cauza programului, se vede foarte rar cu iubitul ei.

”Nu știu ce ne rezervă viața”

”Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, informează romaniatv.net.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a spus şi de ce nu-şi face planuri de măritiş: Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața.

Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo patru sute de ori de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

Mihaela Rădulescu (52 de ani) a fost căsătorită între 2004 şi 2008 cu Elan Schwartzenberg (54 de ani), cu care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Înainte de relaţia cu sportivul austriac, vedeta s-a iubit cu Dani Oţil.

Sursa foto: Instagram