Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, călătoresc foarte mult, astfel că și-au luat măsuri de precauție, după ce coronavirusul a adus panică nu numai în China, ci în întreaga lume. Diva a postat imaginea zilei pe contul său de Instagram.

Mihaela și Felix s-au asigurat că vor avea o călătorie liniștită, așa că au apărut în aeroport cu măști chirurgicale de culoare neagră pe faţă. Mesajul a fost unul destul de clar

„Poate că arată amuzant sau ciudat, dar ne simțim normali atunci când ne uităm în jurul nostru, în orice aeroport în care mergem. Nu e o glumă, este o simplă metodă de precauție”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei. „Vom zâmbi mâine în stil franțuzesc”, a continuat vedeta.

Marele regret al Mihaelei Rădulescu

În cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, vedeta a recunoscut că și-a dorit să-i ofere o surioară sau un frățior lui Ayan. De asemenea, se pare că Mihaela Rădulescu își dorea atât de mult o familie mai mare, încât s-a gândit să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun.

Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a povestit Mihaela Rădulescu.