Soția lui Dani Oțil spune tot despre problemele de sănătate din timpul sarcinii! Ce o supără pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor de pe Instagram că se confruntă cu mici probleme de sănătate în timpul sarcinii. Aceasta le-a spus internauților că i s-au umflat mâinile și picioarele. Cu toate acestea, soția lui Dani Oțil nu se panichează, subliniind că aceste probleme sunt normale într-o sarcină.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

A fost nevoie să-și întrerupă vacanța

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au decis să plece într-o vacanță împreună, la munte. Relaxarea nu a durat mult, deoarece problemele au început să apară rapid, imediat ce s-au cazat. Cuplul a fost nevoit să se întoarcă la București.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Ea a mărturisit că bebelușul său a fost foarte agitat toată noaptea și s-a mișcat cu putere în burtică, iar în urma acestuia și Gabriela Prisăcariu a avut aceleași probleme, dar s-a gândit că poate vor reuși să treacă. A doua seara lucrurile au stat la fel, iar ulterior ea și Dani Oțil au fost nevoiți să-și întrerupă vacanța și să revină în București pentru ca aceasta să se poată calma, iar bebelușul său să nu mai fie atât de agitat.

”Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Sursă foto: Facebook Gabriela Prisăcariu