Dani Oţil de la Antena 1 uimeşte la fiecare apariţie, dar de această dată chiar a dat marea lovitură. Nu are însă legătură cu cariera sa din televiziune. Totul s-a întâmplat chiar în urmă cu câteva minute. Prezentatorul a dezvăluit totul pe o reţea de socializare.

Dani Oţil a dat marea lovitură

Dani Oţil a dat marea lovitură la curse, marea sa pasiune. Chiar în urmă cu câteva minute s-a terminat cursa de la Super Rally Deva 2021. Acolo, prezentatorul a făcut ravagii. Chiar el le-a dezvăluit fanilor virtuali marile sale realizări. „Locul 🥇 la Clasa Locul 🥈 la Open Maine, anduranta 💪”, a scris Dani Oţil pe o reţea de socializare.

Mai mult, Dani Oţil speră ca şi ziua de duminică să fie cu noroc, la proba de anduranţă, după ce astăzi şi-a bătut de două ori propriul record. „Mi-am bătut de doua ori recordul la Deva… In ultima manșa, Jerome a fost mai bun 🤗”, a mai spus vedeta de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani.

Dani Oţil va deveni tată

Mare pasionat de raliuri, vedeta de la Antena 1, Dani Oţil, urmează să devină tată. Soţia sa, Gabriela Prisăcariu urmează să nască. Din păcate, soția lui Dani Oțil are probleme în ultimul trimestru de sarcină. Cei doi soți au fost nevoiți să-și întrerupă vacanța din această cauză.

Soția prezentatorului a mărturisit motivul pe care care au fost nevoiți să plece. Problemele lor au început chiar după ce s-au cazat. Modelul a mărturisit că tocmai ea a fost ce care a insistat să plece într-un loc relaxant și unde sunt mai puține grade Celsius.

Cei doi că au găsit totuși o cameră liberă la Râșnov. „A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare.

M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”, a spus Gabriela Prisăcariu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)