Dani Oțil, supărat pe cei care îl opresc pe stradă. Ce îl nemulțumește pe acesta

Omul de televiziune a postat pe rețelele de socializare un mesaj critic cu privire la oamenii care îl opresc pe stradă și îi spun ”o să vedeți voi” referitor la momentul după ce o să se nască copilul lor. În mesajul de pe Facebook el îi roagă pe oameni să nu mai facă astfel de atenționări.

”Suntem în ultima lună de sarcină. Am o întrebare pentru toți părinții. De ce de câteva zile, toată lumea când ne vede zice același lucru: ”o să vedeți voi”. De ce nu există campanie, de ce nu ne ziceți cu nouă luni înainte ”o să vedeți voi” sau ”o să dați de dracu” sau ”adunați somn pentru că o să aveți nevoie”.

De ce nu văd pe nimeni la Loft sau la Nuba oprind muzica pe la 7 seara să zică ”aveți grijă ce faceți în seara asta pentru că o să vedeți voi”. Am rugămintea, dacă ne vedem în zilele astea până ne naștem sa nu mai spuneți în loc de ”salut”, ”buna ziua, Dani”, ”o să vedeți voi”, spune vedeta.

Experimentul la care nimeni nu se aștepta

Coprezentatorul de la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” a surprins pe toată lumea cu noua sa apariție. Acesta a făcut un experiment cu privire la femeile însărcinate, iar concluzia l-a făcut să o iubească și mai mult pe soția sa.

Dani Oțil și-a lăsat colegii cu gura căscată atunci când a ajuns la muncă însărcinat. La câteva ore după ce a apărut în direct însărcinat, acesta a postat pe Instagram un videoclip în care a arătat tot procesul prin care a trecut pentru a apărea însărcinat și a avut și un mesaj important pentru cei care îl urmăresc.

Acesta spune că a făcut un experiment și că prin acesta a vrut să transmită un mesaj tuturor bărbaților care nu cred cât de greu le este femeilor însărcinate să facă anumite activități.

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală sau voit, se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința acum câteva zile să-i zic că nu pare că are o burtă mare și grea și din motivul ăsta m-am pus să port pepenele ăsta toată ziua, la toate activitățile mele.”, spune el.