Prezentatorul TV Dani Oțil a surprins pe toată lumea cu o postare pe contul său de Instagram. Totul se întâmplă la doar trei luni de la nunta cu Gabriela Prisăcariu.

Colegul lui Răzvan Simion a făcut o postare pe rețelele de socializare în stilul său caracteristic. El a postat o imagine cu soția sa înainte de a rămâne însărcinată și una după ce a rămas gravidă cu băiețelul ce mai are foarte puțin până să vină pe lume. Pe imagine a scris: „ce comanzi și ce primești”.

La descriere a mai adăugat încă un mesaj care i-a făcut pe unii să se amuze.„Atenție la comenzile online. Eu m-am ars pe viață”, a scris Dani Oțil în dreptul colajului cu fotografii cu partenera sa.

Soția lui Dani Oțil s-a pozat în aproape aceeași ipostază, dar la luni distanță. Oamenii i-au înțeles sarcasmul și au dat curs unei serii de comentarii în aceeași notă.

Cum au reacționat fanii cuplului

„Dar te-ai ars frumos!!!/ Te ai orientat bine. E genul de femeie care nu se îngrașă nici cu vârsta, nici după 1,2 sarcini. Bravo/ Eeee dar și când se livrează comanda completa, sa vezi atunci bucurie și emoție unicată!

Sa va bucurați maxim de toate momentele de acum și cele ce vor urma, pt ca toate sunt o binecuvântare!/ Așa să te tot arzi./ Eu zic că ești pe Bonus să comanzi un produs și să primești două, cam rar!”, au scris urmăritorii lui Dani Oțil.

De asemenea, urmăritorii au fost curioși să afle cum se simte viitoarea mămică.

„Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport”, a mărturisit Gabriela Prisacariu, soția lui Dani. „V-ați căsătorit pentru că ai rămas însărcinată sau era în plan?”, a fost curiozitatea unui fan. Soția lui Dani nu a ezitat să răspundă întrebării.

„Din moment ce am primit inelul cu mult înainte de a rămâne gravidă, clar era în plan să ne căsătorim”, a scris aceasta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Sursa foto: Facebook