Lidia Buble a depășit cu bine perioada în care a fost singură. Artista a fost filmată recent în compania unui bărbat misterios, semn că Răzvan Simion este istorie, iar aceasta a trecut mai departe. Amintim faptul că cuplul s-a separat în vara anului trecut, cei doi rămânând prieteni.

Potrivit imaginilor obținute de cancan.ro după ce s-a întors din Asia Express, Lidia Buble pare să fi început o nouă poveste de dragoste. Ea și-a schimbat și look-ul, iar o seară întreagă a fost suprinsă în compania bărbatului misterios.

Cei doi s-au întâlnit la o locație de lux și au petrecut ore bune unul lângă celălalt, chipul lor spunând totul. Lidia Buble a zâmbit întreaga seară, iar partenerul ei a privit-o continuu. La finalul întâlnirii, bărbatul a plătit nota de plată, iar cei doi au plecat cu mașina artistei, un Mustang Roșu.

Răzvan Simion e istorie pentru Lidia Buble

Amintim faptul că Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o relație de cinci ani. Deși toți fanii credeau că cei doi se vor căsători, relația lor a ajuns la final de drum.

După ce și-au încheiat relația, cei doi au luat-o pe drumuri separate, Răzvan Simion găsindu-și deja jumătatea. Acesta s-a cuplat cu o arhitectă, pe care i-a prezentat-o fetiței sale și alături de care a fost și la nunta colegului său Dani Oțil.

Lidia Buble în schimb a rămas singură până în prezent. În urmă cu un aceasta declara că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste, care, după părerea sa există o singură dată în viață. Totodată, artista mai declara că ceea ce a fost între ei s-a consumat.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, spunea Lidia Buble în urmă cu un an de zile.